Sjömansklänning :3

Lite mer bilder från dagen med sjömansklänningen. 
Fotograf: Hanna och hennes blogg hittar ni här http://skogsmoln.blogspot.se/
Ha en söt godis dag :3

The black and white life

Världen känns ovanligt svart och vit just nu. När ska snön smälta bort så världen kan få alla vårens vackra färger? De färglada blommorna, gröna gräset den gula solen. Längtar så. Men självklart känns det bra med en snöig vinter för det är kanske det bästa med våren. 
Ha en svart vit vecka på er! :3

What are you looking at? :3

Okej gifs funkar ju inte om någon vet hur man får det att funka komentera tack! :3
Imorgon är det skola igen. Det är väll trevligt. Eller kanske inte. 

Gren renar c:

All day long

Alla hjärtans dag chokladbollar. Rekomenderas! Det är kladdigt att göra och sött att äta. 
Ha en super trevlig alla hjärtans dag nu! :3

Maybe, the clouds will eat us.

Ja kanske kommer molnen en dag äta oss. 
Den här teckningen har en väldigt lång historia. Det var menat att det bara skulle vara ben som slukades upp i ett svart hål. Men det var inte lätt att vinkla hålet. Det såg bara ut som en klänning. Så Jag tänkte att jag skulle rita en klänning men då helt plötsligt ritade jag moln (bara för att testa). Och det blev bättre så moln fick de bli. Och jag gillar ju verkligen ögon så moln med ögon passade ju bra. 
Just nu är himlen täckt av gråa moln. Eller ett ända stort grått moln. Lite tråkigt är det kanske. Men då kan man ju rita!
Ja kanske kommer som sagt molnen äta oss. Men tills dess ha en grå kväll! :3

Kom fram igen

Kom fram igen solen. Värm upp den kalla vinter. Värm upp den frusna sjön. Värm upp snöflingorna. Gör de till små vatten droppar. 
Här är lite trevliga utefoton. Solen tittade fram lite gran igår. Just nu är himlen ljus grå. Det kan verkligen förstöra dagen. Vakna upp på morgonen med en grå himmel gör ingen glad. Men som tur är har jag druckit en massa te.   Varm te från en mysig och stor tekopp.
Ha en varm innedag nu! 

Fluffig snö, fluffig rossett och en fluffig mössa :3

Idag hade jag och tre muppiga kompisar en muppig mupp dag. Vi gick runt en jätte stor sjö. Vi besteg berg. Vi hade på oss söta kläder! Vi fota och det är inte lite de. 
Jag får väll ta och presentera Moa. Henne har vi inte sätt på min blogg tidigare. 
Ha en iskall vinter dag nu! 

Det måste ske och det måste ske nu.

Jag har inte fått feeeeling på länge så jag tar lite feeeling från min tumblr. Här är alltså lite bilder från min tumblr :3 (Vill du se fler? Men klicka på länken längst upp på sidan där det står min tumblr :)) 
Ja en mycket glad nyhet idag måste vara. Att jag vann på yatzy! Wohooo! Och jag vet vad jag ska sy för docka i syslöjden! Den kanske jag kan ta kort på någon gång :3 Ja fast inte än på ett tag. 
Ha en super kall kväll nu! :3
RSS 2.0