Kladdigt kladdigt men gott gott c8

Detta är alltså vanilj mandelmassa doppad i choklad. Kladdigt kladditg men gott gott. Appelsinerna är dock inte lika kladdiga men goda. Ja, dom lucktar gott i alla fall. Jag är inte så mycket för apelsiner men mandelmassa är gott. 
Det här är den sista dagen på 2012. Så spännande, kommer sitta uppe och titta på alla färgglade fyvärkerier. Jag kanske vågar mig ut i kylan för att fota lite. 
Gott nytt år på er alla! :3

Lite gamla bilder :3

Här är min fotovägg. Jag tog den här bilden för 3 dagar sedan tror jag så jag har hunnit sätta upp två nya foton. Tyvär så ligger dom inte på datan för tillfället så får lägga upp dom senare :3 Men ja, här ser ni en massa foton från olika tidsperioder. En har jag gjort för ett par år sedan en i sommras o.s.v. Men jag är så superstolt över mitt senaste foto som inte syns här men ska lägga upp den snart. ;3 
Ha en mysig dag på er nu! C:

Julbilder i efterhand :)

 
Sitter här med en stor kop te. Och vad kan vara bättre en att göra ett nytt inlägg? Här har vi alltså lite sena julbilder, eller kanske väldigt tidiga julbilder c:
Ha en varm och mysig kväll nu!  :3
 
 

Tick tack :3

Ja snart är det 2013 tiden rinner iväg...Men det är väll lite trevligt att man får uppleva 2013 men tnke på att många trodde att vi inte ens skulle få uppleva julafton. Som tur var så klarade vi oss ju från den 21 december 2012 :3
Gott nytt år på er alla (lite i förväg)

Underhålla sig själv c:

Japp när man väntar påpaket och en mumsig julmat så kan man alltid sätta sig på knä vid granen och fota lite. Granar råkar vara väldigt skikliga modeller. Dom kan så super still c: 
Fråga: Varför har du gjort ett så långt inlägg? O_o
Svar: Jo, julen är ju över nu så då får man passa på. Göra långa mysiga efter jul inlägg. 
Måste kanske passa på att säga att den där söta lilla vanten, den fick jag av min söta lilla kompis Lovisa när vi hade ett mycket trevligt presentbyte i skolan. 
Glömde nästan!
Fråga: Varför har du med den där suddiga bilden i slutet? 
Svar: Jo det blev ett så hima fint ljus av det kunde inte låta bli :)
Gott nytt år på er nu! :3
 
 

Kanske bara kanske...

 
Ja kanske bara kanske är detta ett av de sötaste pepparkakshusen i stan. Jag har inte smakat än men längtar. Eller kanske inte. Nu vid jul har det varit socker hela tiden. Jag kommer snart få en sockerchock. (Om det stavas så) men ja, nu idag (JULAFTON) fick jag ännu lite mer godis. Men jag tänker spara det till en dag då jag får sockerbrist.
Ja lite om min julafon, jo jag fick lite tid över nu efter all god mat. Så jag gör detta inlägg. Sedan har jag hoppat om krin gi rummet som en galning och letat insperaion. Tydligen letade jag på rätt ställa för jag fick en massa insperation. Jag läggar upp de inspererande bilderna så for jag kan.
Men tills dess! Ha en riktigt god jul! :333

Massa träd före jul C:

Träd här och träd där. Är det inte trevligt med en massa träd? 
Ja imorgon är det julafton. Längtar så otroligt himla jättemycket. Paket, godis, mat och en massa mys pys. 
Ha en riktigt god jul nu! :3

Juligt ska det ju vara :3

Massa snö. Så mycket så att man inte ser ut owO
En massa julsaker :3 Snart kanske det dykar upp små söta tomtar här. 
Ha det super mysigt nu ^^

Fyra ögon, men vilket föredrar du? :3

'
Ja vilket öga gillar du mest? :) MIn favorit är den sista nummer 4 ^^ 
Nu ska jag äta lite marsipan godis :3
Ha en super mysig lördag nu!

Nya flöjt böcker :3

Här är min lilla jul läxa o3o så glad så alltid skoja tt få lite nya böcker :3 Det är också alltid skoj att redigera bilder c: Just det funderat på den 21/12-12 och min slutsats blev väll.....aha och? Inget har hänt än så länge i alla fall. Vi får väll se om det hänt nogit imorgon. 
God natt på er! :)

Lite mys pys med söta lampor :)

 
Här är våran nya ljusslinga :3 En otroligt söt en också c:

Så avundsjuk....):

Så avundsjuk på Majs. HOn fick en så otroligt söt skål i skolan. Sedan så la hon i en massa mumsiga godisar i den också. Det blev för mycket för mig så jag försökte ta lite C:
Ja, det gick inte så bra. Hon kom på mig...aja bättre lycka nästa gång! 
En riktigt gooood jul på er nu! :)

Mys med glögg och pepparkakor :)

Efter en kall vinterdag kan det vara en dröm att få komma hem till varm glögg och nybakade papparkakor :3

Färger i snön

Ja här är lite färger i snön. Den här sista bilden föreställer (om ni nite såg det) min väldigt frusna hand. Så jag är som jag är och går ut när vädret minst tillåter. Nu ska jag snart sätta mig framgör TV:n och titta på vem som vinner x-faktor. Komentera gärna om vad du tucker om vinnaren! Kalla hälsningar från en kall mupp :3

Kalt så otroligt kalt

Ursäkta för ofokuset....:(
Lite ofokus på vissa bilder men tänk inte på det gott folk. Jag var nämligen extremt super jätte kall om fingrarna så bättre blev det inte. Och sån är livet.....(: Ha en riktigt kall vinter på er alla nu! :3

Snö precis överalt...

Min vante ramla i snön sedan ramlade jag i snön. Efter det satte sig min lillasyster majs ner på marken och hon fick lite snö i håret :3 Här är några bilder på det. ^^

Riktigt goda lussebullar :3

Mumsiga lussebullar :3 De kanske inte är helt färdiga på bilden men...De var väldigt mumsiga :)

Frusna små pinnar

En liten förstosing :3
Massa frusna små pinnar. Det var en väldigt, väldigt, väldig jätte super kalt ute idag. Jag ville självklart gå ut och fota frusna små pinnar! Men solen började skina lite lätt så pinnarna lär inte få frysa så länge till. :3

Rymd resa :3

En trevlig resa långt bort från denna planet. :)
RSS 2.0