Men flätor i handen :3

Finns inte mycket att berätta om fotona. Så jag berättar lite om min stillsamma dag idag. Nej vänta! Jag tycker minsann att jag skall prata gamalt. Så god kväll kära ni. Jag hoppas då verkligen att den är god och inte ond. Ha ha ha...Okej jag ska snog sluta med att prata läskigt. Men ja, vi har ju haft fysik prov och just exsagt precis nu känner jag mig ganska dum. Att inte komma på en enkel uppgift är ganska irreterande. Men gjort är gjort och går inte att ändra. Eller...om jag måste göra omprov men. Det hoppas jag inte på så. Just de! Jag har ritat på handelden! Och på riktigt! Det var inte lätt! Det var tvärt om väldigt svårt. Det kitlades och det va läskigt och usch och fy men, nu kan inga demoner ta mig. På tal om demoner, nu pratar jag på här men ja läs gärna vidare! Men ja igår så var det en klar natt. Månen spelade mig nog ett spratt ;). Nej men det var nästan fullmåne eller d3et kanske var det. Men ska man se blå ringar runt månen? Jag tror nog bara att jag blev bländad men, över till det jag ville berätta. -> Jag gick hen och det blåste ganska mycket. Inte hela tiden. Men det var bara det att jag gick förbi två gungor och en av dem rörde sig. Men ingen var i närheten. Bara jag. 
Esch nu låter detta säkert läskigare än det var så. Det var inte så konstigt men ja det var kanske det mest dramatiska efter fysik provet. 
Ha en trevlig lördag ocg ät en massa godis nu!

För mycket länge sedan :3

Det ser inte ut såhär ute just nu men under nyår :3 Hittade bilderna långt långt bort i min dator. Där har den vart gömda och bort glömda 8c Men nu så har jag hittat dom igen :3  Kan passapå att säga att det är så vackert och kallt ute! Jag ville bara sätta mig ner och gråta så vackert var det. Menar är det. Fy fy fy! Så underbart! :)
Med vänliga hälsningar Sara ^^ 
 

Ljus i denna lilla stad :3

Okej jag förstår inte vad problemet med storlekarna ska vara men nu blev det så i alla fall. 
Ja, idag va jag på min andra kpträff! Riktigt skoj måste jag säga c: 
Ha en trevlig kväll nu. :)

Sovande rävflicka :3

Räv öron var ovanligt svårt att rita. Men det kanske inte syns på långt håll.
Ja nu sitter jag här på min 2 timmars håltimme. Brevid mig har jag två mupp kompisar. Och en liten hälsning till den muppen som är hemma och är sjuk nu, krya på dig. c;
Men nu ska jag på lunch wohoo.
Ha en trevlig dag nu! :3  

Händer utan det lilla extra.

 
'
 
Okej jag förstår inte riktigt varför den här gifen blev så liten. Försökte ladda upp en stor men det gick inte så, hoppas att ni ser ändå. Ja det här är mina händer utan det där lilla extra. Utan det där som gör en glad. Färger. 
Ja idag har det snöat lite till. Så nu är det aldeles vitt ute. Lite mysigt är det vll ändå. 
Ha en super snöig kväll nu! :3

Önskemål: Outfit :)

Ja detta är kanske inte riktigt ett outfit foto men väntar på att jag ska få en helfigurssplegel i mitt rum. Så då blir det kanske en smula lättare att fota vad jag har på mig :3 
Ha en super mysig kväll på er! CCCCC:
(Jag ska fota min outfit mer snaaaart)

Snö igen c:

Idag var jag, Lovisa och Hanna ute och fota lite. Det har äntligen kommit lite snö, kanske får vi lite vinter ändå. Ja det var verkligen kalt ute. Jag tror nog att blodet i mina små tår frös till is. Jag tappade känseln i min lilla näsa också. Ja här ser vi då mitt hår, Hanna, lite kottar och grenar och Lovisa. 
Ha en super kall kväll nu! :3

Promenad promenad så trevligt :)

Nu kommer lite redigerade bilder c: 
Måste passa på att säga tack till alla söta komentarer! :3 Jag har kanske varit lite seg med att lägga upp inlägg, men nu är jag igång igen. Nu ska jag försöka att fixa önskemålet outfit. 
Lite om denna spännande dag måste nog vara att vi fick sluta en halvtimme för tidigt. Så trevligt så. Vi fick också 
Ha en super mysig fredag nu! o3o

Söt liten vampyrflicka c:

Halv klar teckning ^-^
Här är en av dom små teckningarna jag ritade under jullovet. Imorgon börjar alltså skolan. Det ska bli roligt att få träffa alla söta små kompisar. 
Just nu tänkte jag rita en till teckning, fick en insperations kick. Men jag är inte säker på att jag hinner så kanske sparar det till senare. 
Ha en trevlig sista dag på jullovet nu! c:

Önskemål: Buskar

Här är taggiga buskar. Eller det kanske inte är buskar men det finns inte så mycket fina buskar nu så det här får duga. På den första bilden får ni en liten utmaning. Ser ni något i busken? I så fall vad ser ni? c:
Buskarna va så otroligt taggiga så att min jacka fastnade 8c 
Fortsätt med att skicka in önskemål till min blogg. Nästa blir alltså outfit :3
Ha en taggig dag på er nu :3

Önske dags :3

Ja, nu har ni möjligheten att önska något. Och nej inte en kaka. Men ni får gärna ge tips om vad ni vill se på min blogg. Det kan va allt från myror till pennor :3. Vad skulle ni vilja se som min blogg saknar. För jag börjar fundera lite på det. Så om du kommer på något komentera så ska jag försöka få med det c: Finns det något jag kan ha mindre av så kan ni komentera det också! 

Här kommer den sista sena julbilden för iår! :3 (tror jag, har nog inga kvar nu.)
Glöm inte att komentera nu c8

Besegra sin rädsla...

Japp, jag har nu besegrat en av mina små rädslor. Jag är lite rädd för tatueringar, klödd vad som hälst så länge det är på handleden. Jag får rysningar av det. Men nu har jag kanske besegrat min lilla rädsla för handleder. Jag försökte som ni kan se rita något på min egna handled. Jag ritade dock inte ögat så högt upp. Hehe så jag har väll lite till att tänka på. Den ska ju egentligen sitta lite högre upp. Men ja, en halv rädsla ska jag nog komma över det här året. 
Ha en riktigt trevlig dag nu! :3

Gott nytt år på er alla :)

Det regnade så mycket på kvällen idag och igår. Så jätte många bilder blev det inte. Men här är i alla fall lite tomtebloss och fyverkeier. 
Gott nytt år på er alla! :3
 
RSS 2.0